Петък, 23.02.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня"Извикай към Мен и ще ти отговоря, и ще ти покажа велики и тайни неща, които не знаеш." Исая 33:3

OnLine
RSS Facebook Twitter

Беър Грилс сбъдна своя мечта

Main Pic
Публикувана: 03.10.2023
Автор: К. Валенсиа
Прочетена: 588
Коментари: 0
Изследователят и телевизионен водещ Беър Грилс сбъдна мечтата на живота си, като се кръсти в река Йордан, същото свещено място, където Исус бе кръстен от Йоан Кръстител.
 
Грилс сподели снимка на този важен момент, със следния коментар: „Винаги съм мечтал да вляза във водата, в която Исус беше кръстен от моя герой Йоан Кръстител. Историята е толкова невероятна и изглежда, че където и да отиде Исус, следва ново раждане, нов живот, ново видение. Лука вероятно е бил сирийски лекар, преди да срещне Исус. Той пише надежден, трогателен разказ за живота на Исус. Харесва ми."
 
Евангелието от Лука разказва историята на живота, учениeтo, разпятието, възкресението и възнесението на Исус Христос и често се използва, за да помогне на новите вярващи да разберат учениeтo на Исус и как да живеят нов живот в Христос.
 
Грилс често и открито споделя за своята вяра и е посланик на Алфа курса, който запознава хората с християнските основи на вярата.
 
По-рано тази година авантюристът влезе в световните заглавия, след като каза, че според него, че „Исус не би одобрил 99 процента от днешните църкви“ по време на интервю за Christian Post.  Подробности можете да си припомните тук.
 
 
Premier Christian News
Photo: FB
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg