Събота, 27.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Нов мюзикъл за Рождество радва почитателите

Main Pic
Публикувана: 10.11.2023
Автор: Б. Холоуел
Прочетена: 1167
Коментари: 0
Любителите на хубавата музика със сигурност ще се насладят на мюзикъла „Пътуване до Витлеем“, който разказва историята на Рождество Христово. Създателите на филма вярват, че публиката наистина ще хареса оригиналния начин, по който е разказана евангелската история.
 
„Става дума за мюзикъл на живо с хореография, танци, радост и забавление, а в ролята на злодея цар Ирод, се превъплъщава Антонио Бандерас. Рич Пелусо, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на AFFIRM Films, смята, че зрителите могат да очакват едно невероятно пътуване, което е в хармония с Писанието.
 
Ръководителят на студиото споделя, че Антонио Бандерас е допринесъл за високото качество на филмовата продукция, помагайки за изграждането на образа на цар Ирод на големия екран, внасяйки комедийни елементи в характера на злия герой.
 
Що се отнася до общата сюжетна линия, лидерът на AFFIRM казва, че е забавно да се потопите в хипотетични изследвания на това, което хората около Мария и Йосиф може да са мислили, след като тя е забременяла.
 
„Знаем реакцията на Йосиф, когато чу за бременността на Мария, но каква ли е била реакцията на майката на Йосиф?“ — пита Пелусо. „Каква е била реакцията на бащата на Йосиф? Какво ли са помислили родителите на Мария за това, че очаква дете, без да е омъжена?
 
Мюзикълът „Пътуване до Витлеем“ е „забавно“ и „затрогващо“ приключение. Научете повече за филма тук.
 
Faith Wire
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg