Вторник, 27.02.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня"А Исус, като чу това, им каза: Здравите нямат нужда от лекар, а болните; не съм дошъл да призова праведните, а грешниците (към покаяние)." Марк 2:17

OnLine
RSS Facebook Twitter

Книга за мисията на д-р Лонг сред българите с официално представяне в неделя

Main Pic
Публикувана: 08.12.2023
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 512
Коментари: 0
Скъпи читатели,
 
Книгата на д-р Мария Пилева „Мисията на д-р Лонг сред българите“ вече е на разположение на читателската аудитория в страната и извън нея. 
 
Тя е публикувана от издателски център "Боян Пенев". Обемът на тази забележителна творба говори за задълбочен анализ, колосални усилия и дългогодишен изследователски труд. Българският читател може да се запознае с факти и исторически данни, които за първи път се публикуват.
 
Хартиеният тираж, за съжаление, е твърде малък, но книгата е налична и в дигитален формат на сайта на издателството и можете да я намерите тук.
 
Тази неделя, на 10 декември, книгата ще бъде официално представена в Методистката църква в град София, която носи името на д-р Лонг. Събитието ще се проведе от 12.00 часа и е със свободен вход за всички ценители.
 
Всеки, който се вълнува от християнското наследство на евангелските християни в България и от техния принос за културния подем на нацията, ще бъде обогатен от прочита на книгата и ще може лично да се срещне с автора, д-р Мария Пилева, както и да зададе своите въпроси към нея, ако присъства на представянето на творбата в неделя.
 
Екипът на Евангелски вестник изразява своята искрена благодарност към д-р Мария Пилева, затова че предоставя труда си за безвъзмездно ползване в електронен вид. Вярваме, че Господ ще възнагради усилията ѝ в нелекото поприще на литературното творчество и по-специално, в областта на историческото изследване.
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg