Вторник, 27.02.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня"А Исус, като чу това, им каза: Здравите нямат нужда от лекар, а болните; не съм дошъл да призова праведните, а грешниците (към покаяние)." Марк 2:17

OnLine
RSS Facebook Twitter

Грег Лори с анимационна поредица за деца

Main Pic
Публикувана: 25.01.2024
Автор: Дж. Лий
Прочетена: 316
Коментари: 0
Пастир Грег Лори, който през 2023 година развълнува християните с филма Jesus Revolution, обяви, че първият епизод от новата му анимационна поредица, „Ben New Born and Yellow Dog“, ще бъдe излъчен много скоро. Лори има афинитет към рисуването от малък и във видео клип казва, че филмчетата ще бъдат „забавни с евангелски тематика“.
 
Във весели и забавни детски истории пастир Грег обяснява на малки и големи сериозни евангелски истини – като новорождение, вяра и познаване на Бога.
 
Всеки отделен анимационен епизод ще бъде посветен на важна и забавно представена евангелска истина.
 
Лори признава, че с тази анимационна поредица той сбъдва своя детска мечта.
 
Грег Лори ръководи Harvest Christian Fellowship, църква с множество общности, базирана в Ривърсайд, Калифорния. Той е основателят на Harvest Crusades. 
 
Онези, които искат да научат повече за живота му, могат да гледат филма „Jesus Revolution“.
 
След като става последовател на Исус като тийнейджър, Лори сe старае да сподели своите християнски убеждения, като използва изкуството. Така той създава комикса, наречен „Жива вода“, като начин да разкаже за вярата си и над един милион копия от книжката достигат до различни точки на света.
 
Източник:Church Leaders
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg