Понеделник, 29.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Рома Дауни и Американската мечта

Main Pic
Публикувана: 07.02.2024
Автор: Б. Холоуел
Прочетена: 438
Коментари: 0
Кариерата на актрисата Рома Дауни  включва големи проекти, които имат дълбоко културно въздействие. От главната си роля в „Touched By an Angel” („Докоснат от ангел“) до съвместно създаване на поредицата „The Bible” заедно със съпруга ѝ, Дауни винаги се е стремяла да се фокусира върху християнската вяра, семейството и позитивните послания.
 
Това търсене продължава с новата ѝ детска книга „A Message in the Moon“,  личен проект, основан на нейното детство. Дауни, която е родена в Ирландия и по-късно имигрира в САЩ,  говори за любовта си към Бога и молитвата, и e благодарна за възможността да твори в Америка.
 
„Рома казва: „Можете да лишите едно момиче от Ирландия, но не можете да вземете Ирландия от сърцето ѝ. И мисля, че това е вярно, но аз обичам Америка, защото тя беше толкова добра към мен.“
 
Дауни продължава: „Аз съм  невероятно благодарна на тази страна. Всичките ми деца са родени в Америка и аз и съпругът ми сме американски граждани.“
 
Това не е първият път, когато актрисата говори за любовта си към Америка.
 
Дауни и съпругът ѝ, известният телевизионен продуцент Марк Бърнет, разказват как са се установили в САЩ. Марк се преместил в Лос Анджелис, след като напуснал британската армия, когато е бил само на 22 години. Живеел с приятел и бъдещето било несигурно, и в крайна сметка започва работа като детегледач в Бевърли Хилс.
 
Той работи усилено и в крайна сметка отива в Холивуд, създавайки предавания като „The Voice“ и „Survivor“. Когато по-късно се присъединява към MGM като изпълнителен директор, животът му се променя.
 
„Получих офис на последния етаж на MGM … с невероятна гледка към Холивуд и Бевърли Хилс и тогава ми просветна“, казва Бърнет. „Погледнах през прозореца … и всъщност можех да видя къщата, в която бях живял и работел преди години.“
 
Марк продължава: „Това може да се случи само в Америка! Това е американската мечта.
Що се отнася до Дауни, тя си спомня, че е работила в Ню Йорк в луксозен ресторант. Един ден покойната телевизионна легенда Реджис Филбин ѝ дал 20 долара бакшиш, любезна постъпка, която я впечатлила по онова време.
 
Няколко години по-късно тя участва в телевизионната поредица „Докоснат от ангел“ и се озовава в шоуто на Филбин, където двамата обсъждат случилото се в ресторанта неотдавна. По-късно Дауни и съпругът ѝ създават библейската филмова поредица „Библията“, която екранизира и Стария, и Новия завет.
Рома Дауни обича да казва, че Господ очаква от нас да бъдем готови Той да ни използва, когато Му е угодно, за да показваме благост и милост към хората около нас, които са в нужда.
 
Faith Wire
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg