Неделя, 28.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Зак Уилямс разказва своята увлекателна история в автобиографична книга

Main Pic
Публикувана: 20.02.2024
Автор: Ст. Мартин
Прочетена: 649
Коментари: 0

Известният американски изпълнител Зак Уилямс след дни издава автобиографична книга под заглавие Rescue Story. Тя разказва интересното свидетелство на музиканта, който е роден в семейство на християни, но по време на годините в гимназията и колежа обръща гръб на Бога.

Той участва в рок група, която непрекъснато обикаля по турнета, а свободното му време преминава под знака на алкохола и наркотиците.

По време на едно такова пътуване, той чува по радиото християнската песен Redeemed и изрича кратката молитва: "Господи, ако Те има, докажи го!"

Музикантът не чака дълго. Господ извършва чудо в живота му. Променя го и той веднага се обажда на жена си с думите: "Край на стария ми живот."

Промяната в живота му е реална. Той се посвещава да служи на Бога с дарбите си на 33 години и оттогава, радва християните по света с музиката си, която докосва милиони сърца и му печели не само почитатели, но и награди.

Една от най-известните му песни е "Chain Breaker", която служи за насърчение на милиони християни по цял свят. Тя е преведена на стотици езици и се изпълнява от музиканти в различни църкви.

Със своята биография Зак иска да каже на младите християни по света, че Господ е жив и продължава да върши чудеса.

В момента Зак Уилямс е ръководител на хвалението в църквата, която посещава. Той редовно посещава затвори, в които да свидетелства за Христос.

Зак е особено благодарен на своите родители, които през годините на неговото отдръпване от Христос, продължават да го подкрепят и редовно посещават концертите на неговата рок група, за да му покажат безусловна обич.

Книгата на Уилямс излиза на 27 февруари.

Church Leaders

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg