Неделя, 09.05.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня"Той ще обърше всяка сълза от очите им и смърт няма да има вече; нито ще има вече жалеене, нито плач, нито болка; защото предишното премина." Откровение 21:4

OnLine
RSS Facebook Twitter

Концерт на Майкъл Смит в Рокфорд

Main Pic
Публикувана: 25.08.2006
Автор: Александър Ябълкаров
Прочетена: 838
Коментари: 0
На 6-ти август в Рокфорд, Илинойс (на 130 км от Чикаго), в амфитеатъра Summerwood се проведе поредният концерт от турнето на световноизвестния християнски изпълнител Майкъл Смит (Michael W. Smith).
Натовареният трафик около амфитеатъра и опашките за билети и вход не успяха да помрачат настроението на около 1500-те души, които се бяха събрали за концерта. Подгряващи изпълнители бяха Bebo Norman i Aaron Shust. Концертът продължи около 3 часа, като половината от времето беше отделено на Майкъл Смит. Беше невероятно преживяване на хваление и поклонение. Майкъл изпълни няколко много стари песни, няколко известни хвалебни песни и доста от най-новия си албум „Healing Rain” („Изцеляващ дъжд”). Целят амфитеатър беше пълен и изправен на крака, хвалейки Бог под открито небе. По време на концерта изпълнителите говореха за нещата, които стават в Африка и положението там. Предложиха начини как да помогнем на хората там и по-специално на децата. Следващият концерт на Майкъл Смит в Илинойс ще бъде на 19-ти октомври в Riverside Community Church в Peoria. С нетърпение очаквам и това събитие. Ако се интересувате за гостуването на Майкъл Смит в България, до момента нямам никакви данни, но можем да се надяваме!
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg