Вторник, 16.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Християнската книжарница CLC се премести на ново място

Main Pic
Публикувана: 08.11.2006
Автор: ЕВ
Прочетена: 1102
Коментари: 0

На 26 октомври т.г. в София бе откриването на новата книжарница на СLC, която е част от международната организация за разпространение на християнска литература по целия свят. CLC стартира през 1941 г. във Великобритания и вече има книжарници в 56 страни по целия свят.

Специални гости на събитието бяха международният секретар на CLС Уил Уълдроб, Гари Чембърлейн – координатор на CLС за Европа, както и много други приятели.

CLC е специализирана книжарница за книги, посветени изцяло на християнска тематика. Тя развива своята дейност в България от 1994 г.

Освен като книжарница CLC функционира и като библиотека със свободен достъп, както и под формата на пътуваща книжарница в различни градове на страната.

 Една от многото книжарници по целия свят, CLC намира своето специално място в България, използвайки силата на словото разкрива въпросите и отговорите на християнството.

„Има 2 причини, поради които създадохме CLC в България: хората да имат тази възможност да повярват в Христос и да израстват чрез християнска литература.”, сподели международният секретар  на CLC Нил Уълдроб

 

Новият адрес на книжарницата е: София 1000, ул. цар симеон 45, тел.: 9831221

 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg