Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

"Лия" беше мечта!

Main Pic
Публикувана: 03.07.2007
Автор: ЕВ
Прочетена: 1265
Коментари: 0

Цветя, усмивки, музика и добро настроение. Така започна празникът по повод 10-годишнината на женското християнско списание “Лия”.

Списание “Лия” се издава от „Мисия – Възможност”. С много нежност то се докосва до света на женската душа, но заедно с това говори по болните въпроси на съвремието.

Как се роди списание “Лия”?

„Лия” беше мечта – не само наша, но на много жени в България. В началото на нас все ни се искаше някой да направи за нас християнско списание.

Коя е Лия?

Лия е една чудесна жена от Библията, немного популярна, защото много жени смятат, че нейните болни очи, както са записани в Библията, са голям проблем.

Както тя, така и ние, българките, все имаме големи проблеми. Но истината е, че силната жена, смелата жена, Божията жена може да бъде една истинска Лия дори и в съвремието ни.

Вие Лия ли сте?

В младостта на списанието, ако бяха ме попитали дали искам да съм Лия, много щях да се замисля. Но сега смело, уверено и твърдо мога да кажа: да, и аз като Лия преодолявам много проблеми, много трудности и ограничения, но има бъдеще за мен, така както имаше и за библейската Лия.

Кой ще бъде на корицата на следващия брой на списание “Лия”?

Това е тайна. (Смее се.) Следващият брой ще бъде юбилеен. На корицата му вероятно ще има ангел, а вътре интервютата ще бъдат с целия екип, който издава списанието. Така че откривам ви една тайна. Никой още не знае.

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg