Събота, 20.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Джош Уилсън издаде едноименен албум през юни

Main Pic
Публикувана: 02.07.2010
Автор:
Прочетена: 1058
Коментари: 0
Небезизвестният певец и автор Джош Уилсън от Sparrow Records достигна първото място в класациите чрез своя сингъл „Преди утрото“ и вече 2 месеца се задържа в топ 5 на класацията Inspo.
Грант Хъбард, вицепрезидент по промоциите на EMI CMG, коментира: „Джош е талантлив изпълнител, който не само пише хитове, но и създава една специална връзка със слушателите. Песента му „Преди утрото“ е точно такава. Получаваме информация от различни места в САЩ за това, колко много хора са били истински трогнати от тази песен. Радваме се, че точно тази песен е на върха на класациите, и благодарим на радиостанциите за тяхната подкрепа.”
Тази песен е част от новия едноименен албум на Уилсън и вече е в музикалните магазини от края юни. Албумът включва компилация от 10-те му най-големи хита от първите 2 албума.
„Преди утрото“ е вдъхновена от близки приятели на Джош Уилсън, чието дете се ражда с усложнения и огромна опасност за живота. В този тежък момент семейството уповава на Бога за опазването на живота на техния син, а Уилсън усеща подтик да сподели тяхната история чрез песента си.
Чрез „Преди утрото“ Джош насочва вниманието ни към радостта и надеждата, които можем да имаме дори и във време на страдание и болка.
Можете да видите „Зад кадър” – филм за песента, на следния адрес: http://www.facebook.com/joshwilson
„Написах „Преди утрото“, защото бях трогнат и насърчен от историята на семейство Бийл. Не съм очаквал песента да получи такъв отзвук и се радвам, че толкова много хора са намерили надежда в текста и музиката ми. Тези думи са просто Божите обещания за нас във време на трудности“, споделя Уилсън.
Това лято Уилсън ще прекара в звукозаписното студио, работейки върху новия си албум заедно с именития продуцент Мат Бронлийв (продуцент на Крис Томлин, Майкъл Смит, Кастинг Краунс), а през есента предстои турне с Матю Уест и Джони Диас, озаглавено „Историята на твоя живот“.
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg