Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

„Чудо“ е новият албум на Майкъл Смит

Main Pic
Публикувана: 13.08.2010
Автор: ЕВ
Прочетена: 1290
Коментари: 0
Кариерата на носителя на наградата „Грами“ – американския певец и текстописец Майкъл Смит, е белязана от страхотна попмузика. На 28 септември т.г. предстои излизането на новия му албум „Чудо“ (Wonder). Това е един емоционално зареден проект в музикалната сфера.
През януари т.г. Смит се завръща в студиото и оттогава работи по проекта. След последния и изключително успешен албум A new hallelujah Майкъл Смит заминава на турне в САЩ и зад граница. Тези пътувания му позволяват отново да види света, в който живеем, и чрез своя талант да започне да изразява мислите и чувствата, които са у него. Тези мигове, както и други важни събития, са в основата на албума „Чудо“.
Новите 12 песни от албума Смит посвещава на различния начин на живот в съвременната епоха. Той засяга теми като надежда и трудности, объркване и увереност, отчаяние и посвещение. За тях той казва: „Те са изпълнени с надежда, носят в себе си химни и изцеление – музикално и текстово. Имаше толкова неща, които исках да споделя, и с песните в този албум смятам, че успях да го направя.”
Според певеца хубави песни се намират трудно и споделя: „Аз буквално се влюбих в една, която чух преди година и половина – „Избави ме от самия мен“. Обожавам текста и силното й звучене. Ето част от него: Ти ме спаси. Ти ме спаси от самия мен. Няма на кой друг да се облегна, ти ме спаси от самия мен. Няма кой друг да ме освободи.”
Майкъл Смит не само смело се ангажира с новата технология с този последен проект, но също така е приел предизвикателството да работи заедно с нов екип в студиото и си партнира с няколко нови автори на текстове – Кайли Лий, Майкъл Фарън, Майкал Олсън, Стю Джи (бивш член на групата „Дилириъс”).
Но работата му естествено не е свързана само с нови хора, а и с добре познати и уважавани имена, като Мат Мейхър, Томи Симс и Матю Уест.
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg