Понеделник, 29.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Национална седмица в защита на живота

Main Pic
Публикувана: 30.09.2014
Автор:
Прочетена: 1794
Коментари: 0

От 6 до 12 октомври 2014 г. Сдружение „Избор за живот“ организира национална седмица в защита на живота, като кулминацията ще бъде в събота и неделя (11 и 12 октомври) когато ще се проведат събития на открито и закрито и доброволчески разяснителни кампании в тези български градове, където кампанията намери подкрепа и привърженици. Можете да се регистрирате до 30.09.2014 г. в края на страницата. По време на „Националната седмица в защита на живота“, всеки ден Сдружение „Избор за живот“ ще публикува и разпространява материали в сайта си, социалните мрежи и медиите, ще изпраща прессъобщения и обръщения към националните институции и др., които да подпомогнат целите на събитието.

Призоваваме и всички поддръжници да се присъединят с подобни действия. Бихме искали да направим и кратки 15-минутни мълчаливи протести във всяко населено място с лепенки на устата „ЖИВОТ“, които да олицетворяват невъзможността на неродените деца да имат право на глас за живота си, но това зависи от броя на участниците, които можем да съберем във всяко населено място.

Насърчаваме към нас да се присъединят и други неправителствени организации, Българската православна църква, Католическата църква в България, Протестантските общности и всички вероизповедания и организации, които защитават живота и здравето на неродените деца и техните майки.

Молим всички присъединили се да уведомят съответните общности на местно ниво за предстоящото събитие, за да бъде организацията му ползотворна и дългoсрочните резултатите – спасени човешки животи и променени към по-добро човешки съдби.

Източник: pro-life.bg

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg