Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Джони Ериксън Тада отправя призив за молитва

Main Pic
Публикувана: 21.11.2018
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1633
Коментари: 0

Джони Ериксън Тада е християнски автор, познат на българските читатели от книгите "Джони", "Стъпка напред" и др. В понеделник тя е обявила, че отново е с диагноза рак.

Джони успя да се пребори с рак на гърдата преди осем години, но наскоро е претърпяла биопсия на малък възел, със съмнение за нови ракови клетки, над мястото на предишната мастектомия.

"Когато получих неочакваните новини за диагноза рак от моя онкологичен хирург, аз бях спокойна и се усмихнах, знаейки, че моят велик Бог ме обича много и ме държи здраво в ръцете си", казва Джони, след разговора с лекаря.

Джони отправя призив за молитви към читатели от цял свят. Нейната операция е насрочена за следващия понеделник, с надежда раковите образувания да бъдат премахнати.

Според Тада "това ново предизвикателство към здравето ми може да се превърне в платформа за проява на Божията благодат и нова възможност за споделяне на Евангелието."

В момента Джони е на 69 години. Преди 51 години тя остава парализирана след инцидент. Впоследствие Джони Ериксън основава фондацията "Джони и приятели", която се превръща в международно служение на хората с увреждания.

Джони е носител на наградата "Данаил на годината" за 2017, номинирана от списание "WORLD" заради нейния принос в превръщането на света в едно по-добро място и преодоляване на неимоверни житейски трудности.

Източник: World WNG

Снимка: Joni and friends

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg