Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Джъстин и Хейли - различни, но „едно“

Main Pic
Публикувана: 11.02.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1574
Коментари: 0

Джъстин и Хейли Бийбър са една от най-коментираните млади семейни двойки, защото той е популярен изпълнител, който стана известен още като дете, а тя е дъщеря на християнския актьор и продуцент, Стивън Болдуин.

В интервю за списание Vogue двамата са напълно откровени относно тяхната връзка и трудностите на брака. Те признават, че са напълно различни в емоционално отношение, но това има и положителни страни. Двамата се срещат на християнска конференция в Маями и решават, че няма да са просто приятели, затова само след месец се сгодяват.

Хейли твърди, че не е взела решението лековато и прибързано, а се е молела Бог да я води и да ѝ даде мир, ако е Неговата воля да се съберат. Тя е горда с Джъстин и с начина, по който той се е избавил от наркотичната зависимост. Когато коментира темата, Хейли заявява, че "освобождаването" на Джъстин е истинско чудо, защото Господ го е направил, без Бийбър да ползва специална програма или човешка помощ.

Хейли признава, че бракът е трудно и сериозно нещо, затова и двамата прибягват до християнски съветник, когато имат проблеми, които не могат да решат, макар да са женени само от няколко месеца. Тя е убедена, че един брак може да бъде успешен, ако и двамата съпрузи са посветени на съюза, определен от Бога и дават своите сто процента в изграждането на семейството.

Хейли признава, че и двамата са много млади, едва на 22 и 24 години, и тепърва ще се развиват и изграждат като възрастни, но ако се подкрепят взаимно, дори и да се променят в процеса на брака, ще устоят. Тя признава, че не само обича съпруга си, но и че той е най-добрият ѝ приятел, и го подкрепя безусловно.

Джъстин твърди, че има проблеми с доверието, което се корени в миналото му на дете звезда и факта, че хората са търсели неговото приятелство, само защото е много известен и състоятелен. Бийбър признава, че след като се е покаял, Бог го е пазил да не съгрешава по отношение на секса. Той казва: "Исках да се посветя на Бога, защото вярвах, че това е добре за собствената ми душа. Вярвам, че в резултат на това Бог ме благослови, като ми подари Хейли. Господ ни възнаграждава, когато вършим това, което иска и очаква от нас." 

Хейли и Джъстин поясняват, че и двамата не са имали сексуални отношения преди брака. Джъстин признава, че той е емоционално нестабилният в тяхната връзка, и че Хейли е тази, която го успокоява и подкрепя, когато той има емоционални изблици. Тя е мислещият, а той е чувственият в семейството, така че двамата се допълват.

И двамата открито говорят за вярата си в Христос, и всяка неделя ходят на църква, но не се считат за религиозни, защото връзката с Бога е взаимоотношение, а не задължение.

Източник: MSN News

Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg