Четвъртък, 17.06.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня"Но даже ако пострадате за правдата, блажени сте; а "от тяхното заплашване не се бойте, нито се смущавайте"." 1 Петър 3:14

OnLine
RSS Facebook Twitter

Чудо на молитвата: дете оцелява, след като е хвърлено от трети етаж на МОЛ

Main Pic
Публикувана: 29.04.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2264
Коментари: 0

Петгодишният Лендън Хофман е в МОЛ - а с майка си, когато е нападнат от двадесет и четири годишния Емануел Аранда и хвърлен от третия етаж на сградата.

По-късно Аранда разказва в полицията, че е влязъл с МОЛ - с намерение да убие някой възрастен, като го хвърли през балкона, защото много хора стоели, облегнати на перилата, разглеждайки наоколо. Аранда е с повдигнато обвинение за предумишлено убийство и предстои съдебно дело за престъплението му.

В момента, в който Аранда сграбчил детето и го хвърлил през балкона, майката на момчето извикала: "Само молитва!"

Според пастира на църквата, която семейство Хофман посещава, лекарите са на мнение, че е "истинско чудо", че детето няма травми на мозъка, нито даже възпаление на мозъчната кора, макар че има счупвания на крайниците.

Въпреки ужаса, който е изживяла, майката на малкия Лендън е избрала единственото правилно оръжие - молитвата, която е действена и силна.

Лекарите определят случилото се като "възкресенско чудо", защото подобно падане обикновено е смъртоносно, предвид голямата височина.

Вследствие на молитвена кампания стотици вярващи са събрали сума, достатъчна за лечението на пострадалото дете.

 

Източник: CBN News

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg