Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Чудно възстановяване за изпълнителката от Хилсонг, Челси Тейлър

Main Pic
Публикувана: 27.08.2019
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 3041
Коментари: 0

Челси Тейлър, която беше заведена по спешност в болница, след богослужението в неделя и претърпя неочаквана операция от мозъчна аневризма, се възстановява чудодейно и според лекарите резултатите ѝ са страхотни.

Пастирът на Хилсонг, Касандра Лангтън е споделила в съобщение, че лекарите са направили нужното, за да предотвратят усложнения в бъдеще.

Челси, която е будна и говори, е споменала „Ще се видим в неделя“, след като е посетена от един от служителите на църквата. "Не сме сигурни, че ще е толкова бързо, но Челси много държи да напусне болницата и да се върне към нормалния живот, и особено към работата ѝ в хвалението на църквата!", споделя Лангтън.
 
Лангтън благодари на почитателите от цял ​​свят, които се застъпиха в молитва и „щурмуваха небето, позовавайки се на авторитета на Царството, което копнеем да видим осъществено на земята“.
 
Тейлър получава криза, докато води хвалението на богослужението в неделя, след което е закарана спешно в болница в критично състояние.
 
„Всъщност в момента не намирам думи“, написа в понеделник членът на Hillsong United, Мати Крокер.
 
„Вчера сутринта водехме поклонението заедно, след което двамата слязохме от различни страни на сцената. По средата на богослужението получих съобщение, в който се казваше, че Челси няма да участва в хвалението след проповедта. Мислех, че просто ѝ е прилошало. Едва през последните часове разбрах колко е сериозно ... ”
 
През последните няколко дни мнозина подкрепиха Челси в социалните мрежи с насърчителни слова, както и с молитва. Църква Хилсонг призовава молитвите на вярващите да продължат до пълното възстановяване на талантливата изпълнителка.
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg