Вторник, 16.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Covid-19 и последните дни

Main Pic
Публикувана: 18.03.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1418
Коментари: 0
Ан Греъм Лоц, автор, лектор и дъщеря на покойния евангелизатор Били Греъм, заяви, че изглежда светът ни „е нападнат от невидим враг, който иска да ни унищожи“.
 
Може ли това всъщност да е краят?
 
Лоц се позовава на Лука 21:11, който гласи: „Ще има земетресения и глад и язви в много земи, ще има и ужасяващи неща и велики чудотворни знамения от небето.“ Тя цитира и стих 28, който гласи: „И когато всички тези неща започнат да се случват, застанете и погледнете нагоре, защото вашето спасение е близо.“
 
Трябва обаче да разгледаме  и предишните стихове. Преди това  Исус каза на учениците си: „Не оставяйте никого да ви заблуждава, защото мнозина ще дойдат в мое име, като твърдят:„ Аз съм Месия“и ще казват:„ Времето дойде. “Но не им вярвайте. И когато чуете за войни и военни слухове, не изпадайте в паника” (Лука 21:8-9).
 
Исус каза, че всички тези неща ще се случат преди Той да се върне, но даде да се разбере, че те не са всички признаци за предстоящ край. В своя пост Ан Греъм, която е с отслабена имунна система поради неотдавнашната химиотерапия - заяви, че е по-малко загрижена за новия коронавирус и повече се притеснява от паниката, която предизвиква в цялата страна.
 
Досега има повече от 7000 потвърдени случаи на коронавирус в САЩ и над 110 души са починали поради усложнения от вируса, официално известен като COVID-19.
 
„Това е моментът да погледнем нагоре, докато сме на колене! Нека помолим Бог да ни даде свежо виждане за Себе Си. Защото Бог е нашето убежище и сила, постоянно присъстваща помощ в беда. Следователно няма да се страхуваме ”, пише Лоц, споменавайки Псалм 46:1-2.
 
„Това е време да се молим за себе си, за семействата си, за нацията си и за всички онези по света, чийто живот е опустошен от смъртта и разрухата, които тази болест причинява“, продължява тя. „Ти и аз трябва да сме сигурни, че имаме правилни отношения с Бога, така че да сме готови да Го срещнем винаги, когато  дойде времето.“
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg