Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Молитвата е сила

Main Pic
Публикувана: 27.05.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 718
Коментари: 0
Общо молитвено движение и братолюбие с вълнение обявява, че идната събота - 30 май от 19:00 ч. с Божията благодат ще се проведе последната онлайн обща молитва на живо от тази поредица съботни молитви, докато траеха по-ограничаващите мерки срещу разпространение на корона вирус.
 
Понеже мерките се намаляват и местните църкви започват активен живот чрез събрания, затова не бива такива общи молитви да препятстват дейността на местните църкви. Така е, защото най-важната работа на Господ е именно в местната църква, където се спасяват душите и се изграждат учениците. А функцията на общите молитви е да се изгражда единство и да се постига по-мащабен духовен пробив за разширението на Божието Царство!
 
Идната събота общата онлайн молитва ще бъде водена от пастири от Бургас, от различни църкви и деноминации! Това е много радостно! Нека да се включим и да се покланяме на Бог заедно! Можете да гледате на живо молитвата чрез фейсбук страницата на Общо молитвено движение и братолюбие.
 
Очаквайте бъдещите мероприятия, които пастирите и вярващите ще организират заедно чрез инициативата Общо молитвено движение и братолюбие! Ще ви информираме своевременно.
 
Бъдете благословени!
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg