Събота, 20.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Лорън Дейгъл с виртуален концерт за детска болница

Main Pic
Публикувана: 16.06.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 781
Коментари: 0
Носителката на множество отличия, в това число и музикална награда „Грами“, Лорън Дейгъл, наскоро организира виртуален концерт на свои изпълнения за детска болница в Нашвил, Тенеси.
 
Според прессъобщение на певицата, Дейгъл е изнесла онлайн концерт за лекари, персонал и пациенти в детската болница на Монро Карел-младши във Вандербилт. Концертът е част от кампанията "Gratitunes" на университетския медицински център (VUMC)  във Вандербилт.
 
Специалното събитие е включвало шест песни на Дейгъл, включително хитовата ѝ песен „You Say“, за която ви информирахме и хитовия сингъл „Still Rolling Stones“.
 
Концертът на Дейгъл е бил записан и показан в 19 педиатрични болници в цяла Амврика. В съобщение за пресата, изпратено до Christian Headlines, се отбелязва, че над 1200 пациенти, членове на техните семейства и медици от цялата страна са успели да видят предаването посредством директна връзка, осигурена от администрацията на болницата.
 
„Ние сме невероятно благодарни на Лорън Дейгъл и всички наши приятели в музикалната индустрия за подкрепата към нашите служители, медицински сестри, лекари, пациенти и семейства, особено в тези безпрецедентни времена“, коментира д-р Мег Ръш, президент на детската болница Монро Карел-младши във Вандербилт.
 
„Музиката винаги е била неразделна и важна част от живота на нашата болница, с посещения лично, и сега на практика, от артисти като Лорън и чрез организации като Музиканти на повикване. Вдъхновяващото представяне на Лорън насърчи всички ни и предизвика усмивки на детските лица,“ добавя д-р Ръш.
 
През целия месец април артистите от Нашвил подкрепяха медицинския персонал на VUMC чрез „музикални изпълнения и думи на насърчение посредством личните си страници в Instagram.
 
Усилията им доведоха до компилиране на над 1200 благодарствени послания и 5000 песни в специален плейлист, „предоставен на болничния персонал, за да помогнат за намаляване на стреса и тревожността и за повдигане на духовете“ на фона на пандемията от. коронавирус, заключава д-р Ръш.
 
Източник:  Christian Headlines
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg