Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Спонтанно хваление в супермаркет вместо мирен протест

Main Pic
Публикувана: 25.06.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 855
Коментари: 0
С безредиците и жестоките протести, случващи се в Америка, мнозина се нуждаят от мирен митинг, изразен чрез поклонение. Нанси Халфорд, служител в Уолмарт, е заснела видео на спонтанно хваление в супермаркета, в който работи, в щата Пенсилвания. Християни спонтанно започнали да хвалят Бога, пеейки песните: „Нашият Бог е най-велик”, „Бог направи път”, „Велик си, Господи” и „Покланяме Те се”.
 
Халфорд работела на своя щанд в магазина, когато чула пеене. To ставало все по-мощно, докато започнало да се чува навсякъде в огромната зала на супермаркета. Голяма част от клиентите оставили своите колички с покупки и се присъединили към хвалебната група. Някои не можели да се въздържат, и решили да направят видео клип и да запишат това изключително събитие.
 
Записът на случилото се скоро се разпространява в социалните мрежи. Халфорд споделя видеото на живо и много хора успяват да го гледат. Онези, които са гледали видео клипа с хвалението, споделят своето изумление от видяното в коментарите под клипа.
 
Мнозина коментират, че църквата представлява хората, а не сградата. Една от коментиралите, на име Сара Макълстър, пише: "От началото на социалната дистанция повтарям, че ако не можем да отидем на църква, можем да посетим местния магазин и да се поклоним на Бога с песен, защото ние хората сме църквата."
 
Друг коментирал, на име Джими Уомбъл, пише: „О, това трябва да зарадва нашия Небесен Баща. Точно това е необходимо да вършим - Божиите деца да бъдат църквата извън църковната сграда."
 
Повечето от виделите видеото, благодарят на Халфорд, че е отделила време да заснеме случилото се. Друг зрител, на име Шон Меркаданте, отбелязва: „Това говори добре за християнската общност! Цялата слава да бъде на Господа. Харесваме това видео. То повдигна духа ни. Благодаря, че го споделихте."
 
Източник: CBN News
Превод: Петя Зарева
 
 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg