Сряда, 24.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Бунтовници горят Библии в Портланд

Main Pic
Публикувана: 02.08.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1133
Коментари: 0

След опожаряването на църкви и унищожаването на статуи и витражи на Христос и Богородица на много места в САЩ, бунтовници с леви убеждения в Портланд, не се посвениха публично да хвърлят Библии в огъня.

Това се е случило пред сградата на общинския съд в града един час след полунощ. Минувачи са заснели и разпространили видео клип, в който се вижда как метежниците палят десетки Библии, хвърляйки ги в огъня сред сканидрания и ругатни.

В събота представители на Департамента по национална сигурност са провели съвещание, за да обсъдят мерките срещу протестиращите, чиито действия стават все по-агресивни.

Д-р Майкъл Браун, известен месиански евреин и радио водещ на християнски предавания, публикува материал, в който предупреждава, че комунистическата идеология бавно, но сигурно набира скорост и последователи в Съедининените щати, без поддръжниците ѝ да се замислят достатъчно какво би означавало това за моралните ценности на нацията.

Колкото и невероятно да звучи преследването на християни в САЩ става ежедневна практика. Стотици християни се възмущават на забраните, свързани с църковните мероприятия, които очевидно не касаят протестите и други дейности, изискващи участието на повече хора на закрито.

Източник: CBN News

Превод: Петя Зарева

 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg