Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Европейският лидерски форум предлага безплатни онлайн курсове

Main Pic
Публикувана: 07.09.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 764
Коментари: 0

В условия на пандемия Европейският лидерски форум за първи път от 18 години предлага безплатни онлайн курсове, които ще дадат възможност на духовни водачи от цяла Европа да се изграждат и насърчават, използвайки интернет платформа за обучение.

Тази есен са предвидени три семинара. Първият ще бъде воден от Питър Уилямс и ще се проведе на 26 септември от 17-20 часа българско време. Темата ще бъде: "Може ли да се доверим на евангелията? Доказателства за историческата достоверност на евангелията."

Питър Уилямс е главен изпълнителен директор на Tindale House, един от водещите библейски центрове в света в момента. Той е автор на книгата "Можем ли да се доверим на Евангелията?"

Другите два мастерски класа са предвидени съответно за октомври и ноември. Първият ще бъде воден от Боб Бийл, а темата е "Да израснеш като лидер-слуга: Лично развитие". Конкретната дата е 24 октомври, 17-20 часа българско време. Третият семинар е с лектор Дейв Пети (основател и президент на Josiah Venture), a темата е "Духовната война".  Третият семинар ще се проведе на 14 ноември и отново ще трае 3 часа - от 17 до 20 часа българско време.

Подробности за регистрацията на гореспоменатите семинари можете да намерите тук.

Още два безплатни онлайн семинара с продължителност 90 минути ще се проведат през септември. Първият семинар ще се проведе на 15 септември от 18 часа българско време и ще бъде воден от Сара Бруел, а темата е "Водене в Духа". Лектор на втория семинар ще бъде Лук Грийнуд, директор на Steiger Europe. Темата е "Объркани, сами и без цел: може ли тази младежка глобална култура да открие истината? а датата е 26 септември, началото отново е 18 часа българско време.

Подробности за регистрацията можете да откриете тук.

Източник: "Евангелски фокус"

Превод: Петя Зарева

 

 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg