Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Франклин Греъм призова християните да подкрепят съдия Барет

Main Pic
Публикувана: 12.10.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 731
Коментари: 0
Сенатът на САЩ започна процедурата по изслушване на Ейми Кони Барет. Тя бе номинирана от Доналд Тръмп за съдия във Върховния съд. Това се случва въпреки ожесточена опозиция от страна на демократите. Очевидно е, че те са безпомощни да спрат този процес.
 
Съдия Барет бе номинирана от президента Тръмп на 26 септември тази година. Ако номинацията ѝ бъде потвърдена, тя ще наследи Рут Гинсбърг, починала на 87 г.  Барет е посветена християнка и има твърда позиция относно абортите и еднополовите бракове. Тя открито говори за вярата си в Христос и възнамерява да отстоява позициите си по основните въпроси, които касаят нейните ценности.

Франклин Греъм призова християните в САЩ да подкрепят съдия Барет със следното послание в своя профил във Фейсбук:

"Трябва да се молим за изслушванията на Ейми Кони Барет днес и през следващите дни. Присъединете се към мен в молитва за нея да се отнасят справедливо и с уважение. Бог затвори устата на лъвовете за Данаил и се моля да защити съдия Ейми Кони Барет от онези, които биха направили всичко, за да попречат на консервативното правосъдие да бъде назначено във Върховния съд.

Всички знаят, че тя е изключително квалифицирана и е един от блестящите юридически умове на нашето време. Нека се помолим нейното потвърждение да стане бързо и без срамни прояви, на които светът стана свидетел в последния процес."

Източник: Christian Headlines

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg