Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Когато науката няма обяснение

Main Pic
Публикувана: 20.10.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 855
Коментари: 0
Месеци след раждането си Адриан развива мистериозна болест, която му причинява много болка в цялото тяло. Той трябва да бъде хранен през система, за да се предотврати появата на симптоми. В продължение на три години той прекарва в болницата от 80 до 120 дни в годината. Поради тежкото му състояние родителите му смятат, че скоро ще го загубят.
 
Майката на Адриан вика към Бога в молитва, като мисли, че Господ ги е забравил. Но Бог винаги я утешава, когато е в Неговото присъствие. От друга страна, съпругът ѝ е гневен на Бога. 
 
Болестта на Адриан кара мускулите му да отслабват и на моменти той не може да се храни. Освен това момчето страда от епилепсия, тахикардия и други здравословни състояния, които отнемат силите му. Когато Адриан е на 11-годишна възраст лекарят съветва родителите да го заведат на пътешествие. Той им казва да се възползват от възможността да създадат спомени с него, защото може да не живее дълго.
 
Вместо да отидат на плажа или в парка на Дисни, родителите завеждат сина си ​​на църковна конференция.  Там Адриан казва на майка си: "Мамо, сега зная, че каквото Бог е предвидил за мен, това искам и аз. Зная, че Той иска най-доброто за мен."
 
По време на сесията за изцеление Адриан вдига ръка, защото иска някой да се моли за него. Млад мъж от църквата се приближава до него, полага ръка и се моли за изцелението му. Адриан не усеща никаква промяна веднага след молитвата, но когато идва време за обяд, всички остават смаяни.
 
Обикновено Адриан не сяда да се храни с останалите, защото не може да яде нормално. Но този път сяда на масата заедно със семейството си. Адриан почва да яде нормално и даже иска допълнително. Родителите му са шокирани и ужасени, защото всеки път, когато Адриан се опитва да яде, дори и само с леки храни, симптомите му рязко се влошават. Изненадващо, нищо не се случва и Адриан спи дълбоко през цялата нощ.
 
На следващата сутрин майка му отива да види дали синът ѝ все още е жив. Всъщност той се чувства добре и даже пита: "Кога е закуската?"
 
Оттогава Адриан може да се храни нормално! Мускулите му започват да укрепват и Адриан се променя пред очите на неговите родители. Те разбират, че Бог е излекувал сина им.
 
Науката не може да обясни чудото. Когато се връщат в Норвегия, лекарите казват: "Това не може да бъде обяснено медицински". Нещо повече, неговият физиотерапевт възкликва: "Това е чудо от Бога! Просто не може да бъде нещо друго."
 
И двамата родители вече знаят, че Адриан ще има бъдеще. Бог е отговорил на техните молитви!
 
Днес Адриан е здрав 16-годишен младеж, който смело изповядва: "Вярвам в силата на молитвата. И вярвам в силата на Бога. Мисля, че нищо не е невъзможно за Бога."
 
Източник: GOD TV 
Превод: Петя Зарева
 
 
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg