Събота, 04.12.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Глобална молитва и пост за Америка на знакова дата

Main Pic
Публикувана: 11.11.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 618
Коментари: 0
Църковни водачи от Австралия, подписали така наречената Декларация от Канбера, призовават християните по света да се включат в Глобален ден на молитва и пост за САЩ в сряда, 11 ноември.
 
Австралия и народите по света се молят САЩ да се върнат към своите исторически християнски корени. Тази дата отбелязва 400-годишното честване от първото пристигане на първите европейски заселници на американска земя. Това се случва в Провинстаун и тогава е подписан договорът Mayflower. По-долу цитираме част от него:
 
"В името на Бога, Амин. Ние, долуподписаните ... които предприехме, за Слава Божия, и напредъка на християнската вяра, и честта на нашия крал и държава, пътуване за основаване на първата колония в северните части на Вирджиния; правим завет, тържествено и взаимно, в присъствието на Бога и един на друг, като се съюзяваме заедно като едно тяло; обещаваме да упражняваме дължимото подчинение и уважение.
 
"В свидетелство на това подписахме имената си в Кейп Код на 11 ноември 1620, в годината на управлението на нашия крал Джеймс XVIII, суверен господар на Англия, Франция и Ирландия..... "
 
Причината за днешния призив за ден на молитвата е така наречените "откраднати президентски избори" в САЩ. Много коментатори поставят под въпрос победата на Байдън.
 
В момента се води дело в Пенсилвания, което се разглежда от Върховния съд. Фокусът за нашите молитви не е предимно изборите, въпреки че насърчаваме молитвата за справедливост и разкриване на истината. Основната цел на организаторите на тази глобална молитва, е Америка да се върне към своите исторически християнски корени, положени от пилигримите преди 400 години в Кейп Код.
 
Призивът към молитва и пост, случващ се същия ден в цяла Америка звучи така: "Трябва да има покаяние и да има единство. Америка трябва да се покае като Ниневия, или Америка ще престане да съществува ... тогава всички ще видят, че Господ е този, КОЙТО царува."
 
Източник: Charisma News
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg