Неделя, 09.05.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня"Той ще обърше всяка сълза от очите им и смърт няма да има вече; нито ще има вече жалеене, нито плач, нито болка; защото предишното премина." Откровение 21:4

OnLine
RSS Facebook Twitter

Франклин Греъм призова за разкриване на истината около изборите в САЩ

Main Pic
Публикувана: 23.11.2020
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1436
Коментари: 0
Евангелизаторът Франклин Греъм моли американците да се молят истината да излезе наяве след данните за измама около изборите, независимо от крайния резултат.
 
Пастир Греъм, който е президент и главен изпълнителен директор на евангелизационната асоциация на Били Греъм и благотворителната фондация Samaritan's Purse, сподели коментар в социалните мрежи в петък сутринта. Това се случи един ден след като екипът на Тръмп проведе пресконференция, в която се твърди, че има доказателства за измами по време на изборите в САЩ.
 
„Докато чакаме обявяване на финалните резултати и окончателното решение, трябва да се молим“, написа Франклин Греъм в своя профил във Фейсбук.
 
Същото съобщение беше публикувано и в Туитър.
 
„Ако има измама, нека се молим Бог да я разкрие и да бъдат намерени отговорните за това хора“, написа Греъм. „От друга страна, ако не е имало измама, молете се Бог да оповести и това. Американският народ трябва да знае истината. Моля, присъединете се към мен в молитва Бог да ни помогне да разберем истината."
 
Източник: Christian Headlines
Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg