Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Пастир е застрелян в църква в Тексас

Main Pic
Публикувана: 04.01.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 895
Коментари: 0
21-годишен мъж, който се криел от полицията в банята на църква в Източен Тексас, убива пастира и ранява други двама души, включително съпругата на пастира. Инцидентът става в неделя сутринта.
 
Заподозреният, идентифициран като Митрес Улън, е застрелял Марк Макуилямс, пастир на Методистката църква Starrville в Уинона, щата Тексас. Това се случва докато пастирът се е подготвял за неделната сутрешна служба, съобщава ABC 13.
 
Мъжът стреля и по съпругата на пастира, Розмари, но тя успява да се измъкне. Тя обаче е ранена в рамото, след като пада, докато бяга, съобщава KHOU11.
 
Заподозреният е стрелял и по Майк Селър, мъж, който се е намирал в църквата по същото време. Майк е получил наранявания, но без опасност за живота.
 
„Сърцата ни са съпричастни с жертвите и семействата на загиналите и ранените в тази ужасна трагедия“, заявява в изявление губернаторът на Тексас Грег Абът.
 
„Благодарен съм на служителите на реда, които заловиха заподозрения, и моля всички тексасци да се присъединят към нас в молитва за засегнатите от тази ужасяваща стрелба. Щатът Тексас работи в тясно сътрудничество с местните служители, за да гарантира, че правосъдието работи и че общността на Старвил разполага с необходимите ресурси в това трудно време."
 
Източник: Christian Post
Превод: Петя Зарева
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg