Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Изцеление след хваление

Main Pic
Публикувана: 14.01.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 774
Коментари: 0
По време на пандемията мисионерка, заразена с Covid-19, която служи в Африка, възхвалява Бога за изцелението, което е преживяла, след като Бог я е подтикнал да пее и да Го хвали.
 
Лавона Енис и съпругът ѝ Скот не са били подминати от ужаса на пандемията. Мисионерската двойка има трудности в служението в църквата поради ограниченията заради Ковид кризата. Те са служители от деноминацията Асамблеи на Бога и служат в Африка от няколко години.
 
Семейство Енис имат възможност да се върнат в Съединените щати след началото на пандемията, но двойката решава да остане и да служи на общността в Африка, на която са се посветили.
 
Те продължават да провеждат библейски уроци и да наставляват вярващите, докато спазват здравните протоколи за безопасност. Лавона и Скот започват да изпитват симптоми на ковид в края на юли.
 
Лавона си спомня, че състоянието ѝ се влошава. "В нощта, когато бях най-зле, токът спря (нищо необичайно), а това спря успокояващата хвалебна музика, която звучеше в стаята. Когато се събудих, видях демонични духове на смъртта, които летяха близо до тавана“, разказва тя.
 
„Прошепнах: „Боже, готова съм да се срещна с Теб, ако си готов да ме вземеш. Но аз смъмрям тези духове на тъмнината в Твоето име.“
 
След това Лавона почувствала, че Светият Дух я подтиква да започне да хвали Бога. Тя продължава: „Усетих нежен подтик от Светия Дух, който ми прошепна: „Трябва да хвалиш Бога в болестта си“. Не бях сигурна какво точно означава това, но започнах да хваля Бога шепнешком."
 
Лавона решава да изпее песента „I Raise A Hallelujah“ (Издигам Алелуя). Тя прошепнала първия стих от песента, тъй като по това време вече нямала глас.
 
След това тя видяла как светлината пробива тъмнината и демоните се разбягали. И така, Лавона продължава: "Усетих как злите духове се придвижват до краищата на стаята и центърът се изпълни със светлина. Докато хвалех Бога, тъмнината се разпръскваше. Но когато спрях да хваля, демоните запърхаха обратно, за да ме заобиколят. Продължих да шепна хвалебни песни в продължение на около шест часа. И накрая, след като слънцето изгря, вече не усещах злите сили в стаята, въпреки че тялото ми все още беше слабо и опустошено от болестта."
 
След свръхестественото си преживяване, Лавона започва да се възстановява и постепенно възвръща силите си. "Толкова сме благодарни на Бога за Неговата мощ за изцеление и водителство, докато бяхме болни. Той ни научи на много неща за доверието, послушанието и верността!", заключава мисионерката.
 
Източник: Breaking Christian News
Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg