Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Чудо след молитва

Main Pic
Публикувана: 17.01.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 761
Коментари: 0
Семейството на млада християнка, която е в кома и „се бори за живота си“, е благодарно за „хилядите хора, които се молят“ за чудо от Бога. Те наричат случващото се ​​„свръхестествено дело на Бога“.
 
Хана Монтагю от Бат, Англия, която претърпя мозъчен кръвоизлив в неделя, е в отделение за интензивно лечение и хиляди християни се молят за нея всеки ден от 10 до 20 часа в онлайн стая за молитви в платформата Zoom, която е отворена за всеки, искащ да се присъедини, съобщава Premier Christian News.
 
Сестрата на Хана, Аби Йънг е споделила пред медиите, че лекарите са ѝ дали само два дни, за да покаже подобрение, преди да изключат апаратите, които поддържат живота ѝ. Хана е започнала да показва подобрение, започвайки да движи ръцете и краката си след операцията.
 
„Това просто е изумително и е невероятно. Благодарни сме на хилядите хора, които се молят за нас. Има и малки църкви, които също провеждат молитвени събрания за Хана“, казва Аби.
 
Тъй като посещението в болницата не е разрешено поради ограничения, свързани с COVID-19, семейството може само да се моли и да кани и други да се молят, обяснява Аби.
 
„Това е свръхестествено дело на Бога, начинът, по който хората са подтикнати в сърцата си да се молят за Хана. Наистина ме утешава фактът, че толкова много хора се затъпиха за Хана. Аз наистина вярвам, че Бог иска от нас да се събудим като църква и да имаме вяра “, добавя Аби.
 
„Ние усещаме силата на вярата. Всъщност не можем да се храним, не можем да спим в момента, но сме силни в молитва, защото усещаме осезаемото присъствие на Бога, докато хората викат към Него. "
 
Аби описва Хана като „дете с невероятна вяра в Бога още от съвсем малка“.
 
Семейството се надява на пълно възстановяване.
 
Източник: Premier Christianity News
Превод: Петя Зарева

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg