Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Новата учебна Библия на Кандис Буре повежда в християнска класация

Main Pic
Публикувана: 23.02.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1861
Коментари: 0
Тази седмица учебната Библия на християнската актриса Кандис Камерън Буре - „Една стъпка по-близо“, попадна на първо място в класацията на Християнските книги в Амазон.
 
Буре публикува новината в социалната мрежа Инстаграм, заявявайки: "Моята нова Библия е №1 в класацията на книгите от християнска тематика в Aмазон в момента!" Кандис е развълнувана, че толкова много хора искат да прочетат Божието Слово. Тя заявява, че е „развълнувана, че толкова много нейни почитатели искат по-задълбочено да изучават Писанието и да знаят Неговата истина. Божието слово никога няма да се върне празно, пише в заключение звездата от "Пълна къща" (Исая 55:11).
 
За кратко време Библията временно е била изчерпана поради многото поръчки. Това обаче бързо е решено с допълнителен тираж и Библията отново е достъпна за потребителите на Амазон.
 
Библията за изучаване използва новия парафразиран превод и е снабдена с наръчник. Добавено е и интервю с въпроси и отговори с Кандис Буре, в които тя обяснява теми от християнството.
 
Учебната Библията  има и помощен Индекс, който включва препратки към хиляди пасажи от Писанието на различни теми.
 
Освен това Библията включва бележки върху повече от 100 различни теми. Библията също има близо 500 бележки в текстови приложения, които ще помогнат на читателите да „разберат как Божиите истини в Писанията се отнасят лично до техния живот и обстоятелства“.
 
Освен това всяка книга от Библията има увод и план. Планът включва ключови стихове и помага на читателите да разберат кои теми се считат за важни във всяка книга според водещи богослови.
 
Библията включва също 177 допълнителни описания, които съдържат обещанията на Бога към християните. Учебната Библия има и широки полета, така че хората да могат да си правят бележки за проповеди, лични бележки или да добавят собствени коментари по време на своето лично изучаване.

Източник: Christian Headlines

Снимка: Entertainment Tonight

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg