Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Луис Палау в края на земния си път

Main Pic
Публикувана: 01.03.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 649
Коментари: 0
Синовете на световноизвестния евангелизатор Луис Палау споделят последна актуална информация за неговото здравословно състояние:
 
"Както знаете, татко се бори с рак на белия дроб повече от три години. През по-голямата част от това време той се чувства чудесно. Това беше благословение“, обясняват Кевин, Кийт, Андрю и Стив Палау.
 
„Той прекара две седмици в болницата през януари заради неговите сърдечни и белодробни проблеми. Въпреки че лекарите смятаха, че са стабилизирали състоянието му и се радваха да го изпратят у дома, той се върна в болницата миналия петък.
 
„След среща с лекари беше взето решение да се прекрати цялото лечение и да се започне лечение в хоспис. Всички лекарства се оказаха прекалено много, за да може тялото му да се справи. Във вторник татко се прибра вкъщи, където може да си почине, да му е по-удобно и да прекара време със семейството си.
 
Синовете на Луис Палау твърдят, че не знаят колко точно време им остава с баща им, но краят изглежда е близо:
 
„Той е в добро настроение и не изпитва болка, което е благословение. Последното му желание е да може да прекарва време с всеки от внуците си. Това време определено е ценно.
 
„Знаем, че вероятно ви е трудно да чуете тези новини. Моля, знайте, че цялото семейство е  благодарно за вашето насърчение, молитви и приятелство. “
 
Семейството е поискало хората да изпращат насърчителни бележки на Луис Палау на имейл: info@palau.org.
 
Те заключават: „Всеки ден отделяме колкото е възможно повече време с татко, за да четем имейлите и бележките, които получаваме. Благодаря ви за вашата любов и молитви. Всички сме в мир. Ние служим на добрия Бог, който ни обича несравнимо.“
 
Източник: Assist News Service
Превод: Петя Зарева
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg