Събота, 27.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Доли Партън и Зак Уилямс с награди "Грами"

Main Pic
Публикувана: 15.03.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 2402
Коментари: 0
Доли Партън спечели поредна награда "Грами" за най-добро изпълнение в категорията Съвременна християнска музика / песен. По време на церемонията по връчването на наградите Партън заяви, че е "много смирена", заради честта, която има да пее със Зак Уилямс. Наградата е за тяхната съвместна песен със заглавие  "Беше Исус".
 
В своя профил в Туитър Доли написа: "Благодаря ти, Исусе, благодаря ти, Зак Уилямс и благодаря на наградите ГРАМИ и на всички наши фенове. Много е смиряващо."
 
Наградата беше десетата при 50-та номинация за Партън. При получаването на номинацията, аплодираната певица заяви, че е „винаги специално усещане да бъдеш награден", но получаването на такива отличия не е голяма мотивация за нея като музикант.
 
„Не работя за награди и отличия“, добави тя.
 
Уилямс също отпразнува наградата с публикация онлайн.
 
"Смирен съм, че спечелих в категория "Най-добро съвременно изпълнение на християнска музика  за песента "Беше Исус "днес на 63-те годишни награди" Грами ", написа той. "Благодаря на Доли Партън и на всички, които участваха в създаването на тази песен. Нека да бъде слава, похвала и чест на нашия Господ!"
 
Известният американски изпълнител Кание Уест спечели първата си награда "Грами" от осем години насам, в категория, в която никога не е бил номиниран: Най-добър съвременен християнски музикален албум, за своята госпъл песен от 2019 г. със заглавие "Исус е цар".
 
Източник: Christian News
Превод: Петя Зарева
 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg