Петък, 19.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Хваление след пожар

Main Pic
Публикувана: 18.03.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 117
Коментари: 0

Чандлър Мур е християнски музикант и изпълнител, син на евангелски служители. Той е наричан „съвременният Давид“ заради дарбата му да твори християнска хвалебна музика. Преди дни Чандлър публично изразява своята благодарност към Бога, след като пожар унищожава неговия апартамент.

Въпреки че е загубил притежанията си, той е радостен, че Бог го е спасил от пламъците. Неговият естествен отговор към Божията милост е поклонението и хвалението. Чандлър трябвало да бъде  в апартамента си, когато започнал пожарът. Но преди инцидента Чандлър решил да промени датата на полета си и да замине ден по-рано. Това го спасило да не попадне в капана на горящата сграда.

Той публикува снимки от апартамента си в профила си в Instagram. Чандлър пише: Изобщо нямаше да публикувам това, но Господ ме изпълни с голяма радост. Помнете, врагът иска да живеете в обезсърчение и да се самосъжалявате. Чандлър уверява своите приятели и последователи, че е радостен в Господа, независимо от ситуацията му.

Той пише: Загубих 98% от материалните си притежания и това ме разочарова. Но животът ми е опазен. ГОСПОД е ТОЛКОВА добър.Сега, след като победих врага с радост, ще продължа да възхвалявам Божията доброта. Радостта в Господ е нашата сила. Реакцията на Чандлър вдъхновява много хора.

Много християнски знаменитости изразяват своята загриженост към ситуацията на Чандлър. Сред тях са Джъстин Бийбър, който веднага се е обадил да го насърчи, междувременно християнският рапър Лекре също му е предложил помощ. 

Източник: Christian Headlines

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg