Неделя, 09.05.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня"Той ще обърше всяка сълза от очите им и смърт няма да има вече; нито ще има вече жалеене, нито плач, нито болка; защото предишното премина." Откровение 21:4

OnLine
RSS Facebook Twitter

Трагедия вдъхновява нова песен на MercyMe

Main Pic
Публикувана: 20.04.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 343
Коментари: 0
Номинираната за "Грами" и носител на награди "Dove" християнска група MercyMe споделя история от реалния живот зад наскоро издадената им песен "Say I Won't", която е вдъхновена от герой, преодолял криза чрез постоянство и вяра.
 
Песента разказва историята на Гари Миракъл, човек, който работи с членовете на групата в продължение на десетилетия. През януари 2020 г. Миракъл загубва двете си ръце и двата си крака, след като се разболява тежко и изпада в септичен шок, но той е твърдо решен да не позволи на увреждането да му попречи да живее живота си.
 
Наскоро Миракъл споделя следното в предаването „Добро утро, Америка“: „Това е съдбата, която Бог ми е отредил ... да живея без крайници. Господ дава и отнема. Той отне ръцете и краката ми, но останалата част от този стих казва „Благословено да е името на Господа." Това е пътят, по който избрах да тръгна."
 
Вокалистът на MercyMe Барт Милард заяви, че е трогнат от вдъхновяващата история на Миракъл и иска да я сподели със света.
 
"Невероятно поразително е да видиш ситуацията на Гари, да наблюдаваш съпругата и децата му, знаейки какво преживяват, как стоят до него и го подкрепят. Умопомрачително е! Виждаш, че това е съвсем различно ниво на любов" - казва Милард.
 
Музикалният видеоклип към „Say I Won't“ включва различните етапи по време на възстановяването на Миракъл, като например времето, в което той се учи да пише отново с протези.
 
„Всички се борим с нещо“, коментира Миракъл относно видеоклипа към песента. "В момента моите борби са малко по-видими от тези на някой друг. Те ми дават платформа и цел чрез това, което преживявам. Радвам се, че успях да насърча хората - завинаги съм благодарен на момчетата от MercyMe."
 
Можете да гледате клипа тук и тук.
 
Източник: Фейсбук
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg