Събота, 20.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Бог не е приключил с Америка

Main Pic
Публикувана: 03.05.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 602
Коментари: 0
Бившият вицепрезидент Майк Пенс заяви миналата седмица, че живее с надежда за бъдещето на Америка и вярва, че републиканците ще бъдат дейни в Белия дом и Конгреса през следващите четири години.
 
Пенс насърчава хората, които живеят с вяра, да задълбочат доверието си в Бога.
 
"Наистина вярвам, че напредъкът, който постигнахме през последните четири години, въпреки изпитанията през миналата година, е благодарение на молитвите на американския народ", каза Пенс. - И аз вярвам с цялото си сърце в безграничния капацитет на американския народ. Но също така, вярвам, че това е време, когато трябва да подновим нашата вяра в Този, който е поставил това чудо на демокрацията в нашата страна."
 
"Защото искрено съм убеден: Бог все още не е приключил с Америка", добави Пенс. "Време е да се обединим зад положителна програма, построена на нашите най-високи идеали и да спечелим Америка."
 
"Нашата програма е изградена върху силна национална отбрана, сигурни граници,  икономиката на свободния пазар, търговските сделки, които поставят Америка на първо място. Залагаме на консервативни съдии. Настояваме за спазването на всички свободи, дадени ни от Бога и залегнали в Конституцията на Съединените американски щати. Държим на първата поправка -  свобода на словото, свободата на религията и всички права, които са най-важни за нашите семейства", каза той .
 
Според Пенс една печеливша консервативна програма, също така включва избор в областта на образованието, за да даде на родителите правото да избират в кое училище да отиват децата им - държавно, частно, платено или да заложат на домашно обучение."
 
Източник: Christian Headlines
Photo: Rolling Stone
 
 
 
 
 
 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg