Петък, 26.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Алисон прославя Бога след успеха на Ливърпул

Main Pic
Публикувана: 17.05.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1447
Коментари: 0
Футболистът на Ливърпул Алисон Бекер благодари на Бога след странните събития, при които той стана едва шестият вратар, който някога е вкарвал гол във Висшата лига.
 
Тъй като клубът му трябваше да спечели срещу Уест Бромич Албион, секунди преди края на мача в добавеното време, вратарят пробяга по цялата дължина на полето, за да даде допълнителен шанс на своя отбор, за да отбележи от ъглов удар.
 
Победата означава, че Ливърпул продължава борбата за квалификация за Шампионската лига.
 
„Не можеш да обясниш много неща в живота“, каза Алисон, който е отдаден християнин, пред Sky Sports след мача. „Единственият отговор за мен е Бог; днес Той сложи ръка на главата ми и позволи това да се случи.
 
Победата в изненадващия мач идва след труден старт за 2021 г.. Бащата на вратаря се удави през февруари в Бразилия, където е роден известният футболист.
 
Поради пандемията той не успя да бъде със семейството си.
 
Посвещавайки своя гол на баща си Хосе Агостиньо Бекер, Алисон каза: „Този последен месец беше особено труден за мен и семейството ми, но футболът е моят живот.
 
„А относно баща ми се надявам, че макар и той да не беше тук, за да види моя гол, съм сигурен, че празнуваше в небето, с Бога до себе си.“
 
Преди това Алисон говори открито за своята християнска вяра. След като клубът му спечели Шампионската лига през 2019 г., той облече тениска, на която пишеше „кръстът = любов“.
 
През 2020 г. Алисон участва в кръщението на своя съотборник Роберто Фирмино. Снимки от събитието бяха споделени стотици хиляди пъти в социалните мрежи и можете да си ги припомните тук.

Източник: Premier Christian News

Превод: Петя Зарева

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg