Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Никога не се отказвай!

Main Pic
Публикувана: 24.05.2021
Автор: Грег Лори
Прочетена: 624
Коментари: 0
Някога Били и Рут Греъм имали блуден син на име Франклин. Живял  бунтарски живот, но родителите му никога не са се отказвали от него. Те просто се молели и в крайна сметка Франклин се върнал при Господа. Днес той е човек, когото Бог използва силно в служение по целия свят.
 
Какъв пример за нас да продължаваме да се молим за децата си и да не се отказваме от тях. Разбира се, дяволът ще прошепне в ухото ви и ще ви каже, че е твърде късно за децата ви и те никога няма да се променят. Но не го слушайте. Той е лъжец и баща на лъжата (вж. Йоан 8:44).
 
Ако имате син или дъщеря, които са направили блуден завой, не се отказвайте от детето си. И двамата ми синове бяха блудници за известно време, но се върнаха при Господа. Така че продължавайте да се молите, защото детето ви не е извън обсега на Бога. И между другото, вие се молите според Божията воля, когато се молите някой да се върне при Господа. Така че продължавайте да се молите.
 
Всъщност Лука 18:1 ни казва, че „Исус разказа на своите ученици история, за да покаже, че те винаги трябва да се молят и никога да не се отказват“.
 
От друга страна, ако вие самите сте блудното дете, искам да знаете, че разбивате сърцата на родителите си. Каквото и да преследвате, няма да ви задоволи и в крайна сметка ще стигнете до дъното. Но се надявам да не стигнете до дъното в края на живота си и в резултат да го пропилеете. Трябва да се върнете при Господа сега.
 
Библията ни казва, че Бог „не желае някой да загине, а всички да дойдат за покаяние“ (2 Петър 3:0). Бог иска да видим хората да идват при Него или да се връщат при Него.
 
Източник: Harvest ORG
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg