Неделя, 01.08.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня"Бог не е човек та да лъже, Нито човешки син та да се разкае; Той каза, и няма ли да извърши? Той говори, и няма ли да го тури в действие?" Числа 23:19

OnLine
RSS Facebook Twitter

Намерен е изчезнал канадски мисионер

Main Pic
Публикувана: 17.06.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 407
Коментари: 0
Служителят на мисията в Лондон Сити Тайсън Брадли бе открит в безопасност, след като бе съобщено за изчезването му през уикенда.
 
Мисионерът, родом от Канада, е обявен за изчезнал в полицията на Тауър Хамлетс в събота.
 
Полицията призова за помощ в Tуитър, като го определи случая като изчезване с „висок риск“.
 
Изчезването му предизвика призиви за молитва от Лондон Сити Мишън (LCM), организацията, с която Брадли работи от няколко години в английската столица.
 
През уикенда главният изпълнителен директор на LCM Греъм Милър заяви, че се моли да се види отново с Брадли и да го прегърне.
 
След призиви за молитва и споделена информация с полицейските власти, LCM сега обяви, че Брадли е намерен и се е върнал у дома.
 
Благотворителната организация благодари на полицията и поддръжниците за усилията им  Брадли да се завърне безопасно у дома.
 
"През уикенда мисионерът на LCM Тайсън Брадли липсваше и имаше опасения за неговата безопасност. Споделяха се съобщения с молба за вашата подкрепа и молитви при намирането му и ние сме изключително благодарни на хилядите хора, които се застъпиха в молитва заедно с  нас за Тайсън в това трудно време," се казва в изявление на организацията.
 
"Изключително сме благодарни на Господ и с удоволствие споделяме, че Тайсън е открит безопасно и сега е у дома. Изключително сме благодарни за усърдните усилия на полицията, която свърши наистина отлична работа."

Подробности за случая тепърва ще се съобщават.

Източник: Christian Today

Photo: LCM, FB

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg