Вторник, 16.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Дисни промотира транс кукли

Main Pic
Публикувана: 03.08.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 820
Коментари: 0
Анимационният сериал на Уолт Дисни Junior Muppet Babies се гмурна в културния дебат в подкрепа на ЛГБТ идеологията през последните дни, когато излъчи нов епизод, показващ Гонзо - мъжки герой от поредицата - облечен с рокля на кралски бал.
 
В началото на епизода два женски персонажа - Мис Пиги и Летният пингвин - обявяват, че всички са поканени на кралски бал, подобен на този в Пепеляшка.
 
Чувайки историята на Пепеляшка и виждайки картина от приказката в книга, Гонзо казва на момичетата: „Бих искал да нося такава рокля на вашия кралски бал.“ Летният пингвин отговаря: "Не, Гонзо, Пиги и аз сме принцесите. Ние носим роклите." Пиги добавя: „Според кралския наръчник момичетата идват като принцеси, а момчетата идват като рицари“.
 
Жабката Кермит се опитва да утеши Гонзо: „Ще се забавляваме чудесно като рицари“, но Гонзо продължава да е отчаян.
 
Мигове по-късно, без никой друг наоколо, се появява вълшебен „Приказен плъх-баща“ и облича синя рокля на Гонзо. Дори му подарява кецове от стъкло.
 
„Това ме прави толкова щастлив“, казва Гонзо.
 
Гонзо се назовава „Гонзорела“ и отива на бала, без да казва на всички кой е той. Но в последните моменти на епизода той разкрива, че е бил Гонзорела.
 
"Не искам да се ядосвате, но и не искам да правя неща само защото така са били винаги. Искам да бъда аз", казва Гонзо.
 
Пиги се извинява, казвайки на Гонзо: „Не беше много мило от наша страна да ти кажем какво да облечеш“. След това Пиги казва, че иска да се отърве от кралския наръчник и да направи по-добър.
 
„А според новия ни наръчник - казва Летният Пингвин -„ всеки може да дойде на бала, облечен както си иска ”.
 
Източник: Christian Headlines
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg