Събота, 25.09.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Макс Лукадо има нужда от нашите молитви

Main Pic
Публикувана: 09.09.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 966
Коментари: 0
Християнският автор и проповедник Макс Лукадо обяви, че е диагностициран с аневризма на аортата.
 
Аортата е основният кръвоносен съд, който пренася кръв от сърцето към тялото.  Ако се разкъса аневризма, това може да причини животозастрашаващо кървене. Аневризмата може да се разкъса неочаквано и обикновено се нуждае от хирургична намеса.
 
Лукадо, пастир на църквата Оук Хилс в Сан Антонио, Тексас, съобщи за диагнозата си на своя уебсайт, озаглавен Писмо от Макс, и включва и видео актуализация, която е публикувана в YouTube.
 
"Искам да споделя с вас някои лични новини", пише 66-годишният проповедник. "Наскоро бях диагностициран с аневризма на аортата. Тъй като това е сериозно състояние, исках да го чуете лично от мен."
 
"Макар че операцията е възможност за решаване на проблема, в момента не се планира такава", обясни Лукадо. "Настоящата стратегия е да чакаме и да се молим аневризмата да не се увеличава повече по размер. Продължавам с обичайните си ангажименти; служението ми е необезпокоявано от тази новина."
 
Лукадо споделя и добри новини:
 
"Ето добрата новина: чувствам се добре. Аз съм под грижите на изключителен медицински екип и най-вече съм в ръцете на един добър Бог. Напълно се доверявам на нашия небесен Отец. Благодарен съм за молитвите ви за мен и за семейството ми."
 
Източник: CBN News

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg