Сряда, 27.10.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

24-годишен християнин е убит, докато раздава брошури

Main Pic
Публикувана: 23.09.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 849
Коментари: 0
Мъж, заподозрян в убийството на 24-годишен младеж, докато християнинът раздавал църковни брошури, беше обвинен в убийство и използване на хладно оръжие на публично място.
 
31-годишният Джеймс Лий от Донкастър Роуд, Ротерхам, е обвинен в намушкване с нож на 24-годишния Мохамед Иса Корома в Шефилд миналия петък.
 
Лий се е явил в окръжния съд в Шефилд в понеделник.
 
Полицията е извикана в центъра на града в петък приблизително в 16.30 часа, след като получила сигнали за нападение с нож. Когато полицаите пристигнали на място, те открили младия Корома сериозно ранен. Свидетели казват, че жертвата е раздавала листовки за църквата си по време на нападението.
 
Корома е обявен за мъртъв около 17.15 часа.
 
Обръщайки се към семейството на убития младеж в края на краткото съдебно заседание, окръжният съдия Наоми Редкаус казва: „Оценявам, че дойдохте днес, и много съжалявам за станалото. Много съжалявам за загубата ви."
 
Главният инспектор детектив Пол Мърфи от полицията в Южен Йоркшир е заявил: „Мислите ми са със семейството на Мохамед в този много труден момент. Трудно е да се проумее въздействието, което тази трагедия е оказала върху тях, върху приятелите на убития и по-широката общност, които трябва да се примиряват със случилото се.
 
„Нашето разследване на този инцидент продължава с бързи темпове и нашите служители остават на мястото, докато провеждат разследванията си.
 
„Очакваме с нетърпение да чуем от всеки, който е бил в центъра на града в петък и може да е бил свидетел на случилото се."
 
Лий ще бъде оставен в ареста, преди да се яви в съда в Шефилд в сряда, 22 септември.
 
Източник: Premier Christian News

Photo: ФБ

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg