Сряда, 24.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Faith Up Fest отново развълнува България

Main Pic
Публикувана: 26.09.2021
Автор: Фани Христова - Асенова
Прочетена: 1750
Коментари: 0
Faith up Fest е най-големият фестивал за християнска музика в България. Всяка година той събира на сцената талантливи участници, които представят различни стилове християнска музика. 
 
Главен организатор на фестивала е пастир Джоел Митев от църква Филаделфия, Бургас.
 
За поредна, трета година концертът бе спонсориран от община Бургас и се проведе на 25 септември, от 19 часа в Летния театър на града.
 
Във Faith Up Fest 2021 взеха участие следните групи: „Пред трона“, църква „Зое“,  Жани Ковачева,  Църква Филаделфия, Дани Танев.
 
Главна цел на Феста винаги е била издигането на Исус Христос като Господ, както в Бургас, така и в цялата страна. Организаторите и участниците се стараят да допринесат за разпространение на християнските ценности и достигането на онези, които не познават Христос. Всичко това е постижимо чрез дара на хваление, който Бог е вложил във всеки един от участниците. Те изпълняват мисията си с усърдие и с цяло сърце.
 
Всяка година в края на септември в Бургас се събират хора от цялата страна и заедно като едно тяло,  както ни нарича Библията, издигаме глас на Победа. Тази година екипите, които взеха участие, бяха събрани от различни църкви. Целта беше да се покаже единството между всички християни.
 
Вечерта на концерта мина повече от страхотно. Думите не стигат, за да може да се опише емоцията и вълнението, които изпитваха както изпълнителите, така и слушателите.
 
Всички мерки за здравето на присъстващите бяха взети и съобразени според правилата, които са въведени в цялата страна. Поради тази причина Летният театър можеше да се използва в капацитет от 1200 човека. Въпреки това хората хвалеха Господа с радост и въодушевление.
 
Концертът продължи три часа. Те бяха наситени с хваление и поклонение, насочено към Бога. Три часа в Летния театър на Бургас звучаха песни, издигащи добрината и милостта на Господа. Хвалението предизвика отклик и у слушателите, които се присъединиха към изпълнителите.
 
Трите часа минаха неусетно и допринесоха за освежаване и издигане на вярата у всички присъстващи.  Концертът за пореден път ни припомни, че въпреки усилните времена, Господи е този, Който е опора, закрила и защита на Своя народ.
 
Очакваме фестивала и следващата година с вълнение, като вярваме, че най-доброто предстои. 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg