Събота, 04.12.2021

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Тайсън Фюри прославя Христос за своята нова победа

Main Pic
Публикувана: 12.10.2021
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 838
Коментари: 0
Британецът Тайсън Фюри възхвалява Бога, след като успя да запази световната си титла по бокс в тежка категория в класическа битка с Дионтей Уайлдър.
 
В коментар след мача пред BT Sport, боксьорът в тежка категория заяви, че именно Исус му е дал сили да продължи да се бие, след като е бил на ръба на поражението в четвъртия рунд.
 
„Преди всичко бих искал да благодаря на моя Господ и Спасител Исус Христос. В мощното име на Исус в тази битка тази вечер отново успях да спечеля. Господ ми дава победата, а аз Го прославям“, каза Фюри непосредствено след мача.
 
Срещата беше много по-драматична, отколкото мнозина очакваха, но все пак приключи, както се предполагаше. Британецът победи американеца и така остава непобеден шампион в своята категория.
 
След като загуби пояса на WBC от Фюри преди 20 месеца в решаваща битка, Уайлдър беше агресивен в началото на мача, използвайки силни удари, за да нокаутира по-едрия Фюри, като същевременно се възползваше от всяка възможност да удря с мощната си дясна ръка.
 
С тази победа Фюри (31-0-1) вече взе две от трите срещи между съперниците, след като първата битка завърши наравно, а Фюри доминира във втората.
 
"Дионтей Уайлдър е топ боец, той ми осигури истинска победа. Винаги съм казвал, че съм най-добрият в света, а той е втори."
 
„Уайлдър не ме обича, защото съм го побеждавал три пъти. Отидох при него, за да му покажа малко любов и уважение, а той не искаше да ми отвърне със същото. Значи това е негов проблем. Ще се моля за него, така че Бог да смекчи сърцето му“, добави Фюри.
 
По-рано тази година Фюри и съпругата му Парис се сдобиха с дъщеричка, но тя трябваше да бъде настанена в интензивното отделение на болницата. Той каза, че е прекарал две седмици до нея, преди тя да се прибере, но настоя, че е в отлично състояние.
 
"Никога не се съмнявайте в мен. Дори и шансовете да са малки, винаги мога да победя", каза Фюри.
 
Източник: Premier Christian News
 
 
 

 

Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани
РЕКЛАМА
books-bg.com

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg