Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Франклин Греъм с новини след сърдечна операция

Main Pic
Публикувана: 09.11.2021
Автор: М. Грибовски
Прочетена: 783
Коментари: 0
Известният евангелски лидер Франклин Греъм претърпя операция в понеделник в клиниката Майо заради сърдечен проблем. Според последна публикация на неговия сайт, хирургичната процедура е била успешна.
 
В изявление, споделено с The Christian Post, благотворителната организация Samaritan Purse, ръководена от Греъм, се казва:
 
Франклин Греъм успешно претърпя специализирана сърдечна операция днес в клиниката Майо в Рочестър, Минесота. През последните месеци Франклин беше развил констриктивен перикардит, възпаление и втвърдяване на торбичката около сърцето, която го притискаше и му пречеше да работи правилно. Операцията включваше отстраняване на перикарда.
 
Лекарите му очакват пълно възстановяване и го увериха, че трябва да може да се върне към нормалната си дейност и график на служение.Той и семейството му оценяват молитвите на всички християни по света.
 
69-годишният президент на Евангелската асоциация на Били Греъм и Samaritan Purse публикува актуална информация за състоянието си на страницата си във Фейсбук във вторник сутринта.
 
Греъм обясни, че е развил констриктивен перикардит, възпаление и втвърдяване на торбичката около сърцето, което включва притискане на сърцето.
 
„Операцията включваше отстраняване на перикарда и ние благодарим на Бога, че всичко мина добре“, пише Греъм. „Екипът тук в Mayo Clinic върши такава невероятна работа, че не бих могъл да им благодаря достатъчно.“
 
Греъм отбелязва, че лекарите очакват той да се „възстановяви напълно“ и в крайна сметка „да може да се върне към нормалния си график на служение“.
 
„Очаквам много възможности по света през 2022 г., за да продължа да проповядвам Евангелието на Исус Христос и да каня хората да положат своята вяра и доверие в Него“, добавя той.
 
„Очаквам също с нетърпение да мога да карам мотоциклета си, когато настъпи топлото време! Оценявам молитвите на всички.”
 
Синът на покойния Били Греъм пое служението на баща си като пътуващ проповедник и евангелизатор.
 
Източник: Christian Post
Photo: Samaritan Purse
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg