Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Актьор отказва 12 милиона заради непристойна роля

Main Pic
Публикувана: 03.01.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1893
Коментари: 0
Актьорът Крис Тъкър, известен със своите комедийни роли, е отказал 12 милиона долара за роля в поредния филм. Ролята, която му предлагали, изисквала от него да загърби принципите на християнската си вяра и да го принуди да псува и да изглежда така, сякаш взема наркотици.
 
Според рапъра Айс Кюб, актьорът, известен от филма „Час пик“, е бил помолен да поеме роля  в комедийния филм „Петък“, но Тъкър е отказал да го стори.
 
В публикация в Туитър Айс Кюб пише: „Бяхме готови да платим на Крис Тъкър 10-12 милиона долара за следващия  филм, но той ни отказа по религиозни причини. Той не иска повече да псува или да пуши марихуана пред камера."
 
Напоследък Тъкър говори открито за своята вяра и как тя е променила посоката на кариерата му.
 
В интервю за уебсайта Straight.com, Крис казва: „Фактът, че съм християнин ми помага в моите комедийни роли. Искам моите роли да пресъздават значими неща. Обикновено повечето комедийни филми показват неща, които са лесни са отиграване. В комедиите често се използват ругатни или груби, недодялани приказки.
 
Крис пояснява:
"Аз искам да творя по-задълбочено, за да представя нещо, което е смешно, но без да звучи грубо. Осъзнавам, че е по-трудно.  Аз обаче харесвам предизвикателството."
 
Тъкър е отгледан в християнски дом и въпреки че в младежките си години, се е отклонил от вярата си за известно време, сега отново се завръща към нея и иска да я прилага в живота си.
 
Premeir Christian News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg