Вторник, 23.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Молитвен призив от Ан Греъм Лоц

Main Pic
Публикувана: 11.01.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 858
Коментари: 0
Ан Греъм Лоц, дъщеря на покойния евангелист Били Греъм, отправи молитвен призив за дъщеря си Рейчъл-Рут.
 
В публикация във Фейсбук във вторник Ан споделя, че дъщеря ѝ е била откарана по спешност в болницата в събота, след като е получила сърдечен удар.
 
„Много пъти съм се молила, изповядвайки думите от Псалм 73:26 за хора, които са имали проблеми със сърцето: "Плътта ми и сърцето ми може да отпаднат, но Бог е сила на сърцето ми и мой дял завинаги“, пише Лоц.
 
„Сега отново изповядвам дълбоко вярата си в това обещание относно дъщеря ми Рейчъл-Рут. Тя беше откарана в болницата в събота вечерта със сърдечен удар, последван от катетеризация. В неделя следобед тя получи втори инфаркт, последван от нова катетеризация“, обяснява тя.
 
„Странното е, че в сърцето ѝ няма запушени кръвоносни съдове, които могат да причинят сърдечни удари в традиционната им форма. Нейното е много рядко състояние, което един лекар описа като „синдром на разбитото сърце“. Няма друга известна причина", отбелязва Лоц. "Докато пиша това, тя все още е в болницата и ще бъде там още няколко дни, тъй като продължават да правят изследвания."
 
„Спешно ви моля да се присъедините към моето семейство в молитвата за Рейчъл-Рут. Моля, молете се сърцето ѝ да се стабилизира; да има точна диагноза и лечение. Господ да даде свръхестественат мъдрост на лекаря. Нека да има мир и утеха за всички нас“, пише сестрата на евангелиста Франклин Греъм.
 
Освен че отправи молитвен призив за дъщеря си, Лоц сподели и окуражаващ стих от Стария завет със своите последователи във Фейсбук. Той е от Псалм 103:
 
"Благословяй Господа, душе моя… Той е, Който изкупва живота ти от гибел, Който те увенчава с милосърдие и благи милости“.
 
Източник: Christian Post
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg