Петък, 29.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Бог отговаря на молитви

Main Pic
Публикувана: 16.01.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 885
Коментари: 0
Внучката на покойния евангелизатор Били Греъм, Рейчъл-Рут Лоц, е изписана от болницата, след като претърпя два инфаркта по неизвестни причини през изминалата седмица.
 
Заедно със снимка на Рейчъл-Рут, която гледа изгрева от болничното си легло, нейната майка Ан Греъм-Лоц сподели новини за дъщеря си, възхвалявайки Бога, че е „чул и отговорил на нашите молитви“.
 
„Тази снимка е направена днес при изгрев слънце — деня, в който Рейчъл-Рут трябва да се прибере у дома! Бог чу и отговори на нашите молитви! Присъединете се към нас, за да Го хвалим! Той определено е наша помощ в моменти на беда“, написа тя на страницата си във Фейсбук.
 
През седмицата Греъм-Лоц призова хората да се молят за дъщеря ѝ, след като получи два инфаркта. По това време лекарите не успяха да оределят точно причината и предположиха, че Рейчъл-Рут може да има „синдром на разбитото сърце“.
 
Но в последната си публикация по случая Ан Греъм-Лоц пише, че кардиолозите са диагностицирали Рейчъл-Рут със SCAD, спонтанна дисекация на коронарната артерия.
 
„[SCAD] е изключително сериозен проблем и именно той е довел до нейните два инфаркта. Подобно на изгрева, светлината на Божието присъствие, състрадание, мъдрост и мир присъстваха в този мрак”, пише Ан Греъм.
 
Греъм-Лоц завършва публикацията си, като насърчава хората да продължат да се молят за дъщеря ѝ.
 
„Нашата постоянна молитва сега е Рейчъл-Рут да възстанови силата и здравето си, и никога повече да няма проблеми, свързани със сърцето. Благодарим ви, че се молите с нас.
 
Ще пея за Твоята сила,  сутрин ще пея за Твоята любов; защото Ти си моята крепост, моето убежище във време на беда" (Псалм 59:16).
 
Premier Christian News
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg