Четвъртък, 25.04.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Актрисата Джена Крамър прие водно кръщение

Main Pic
Публикувана: 25.01.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1054
Коментари: 0
Певицата и актриса Джена Крамър, известна на българската публика с участието си в сериала "Самотно дърво на хълма", беше кръстена в неделя и написа трогателна публикация на страницата си в Инстаграм. В нея Джена пише, че е намерила „изцеление“ в Исус и сега осъзнава, че „никога не е била сама“.
 
„Все още нямам думи, но засега мога да кажа следното… „В името на Исус има изцеление“, написа Крамър в първоначалния си пост. След това тя сподели емоционално видео от самото кръщение.
 
Християнски знаменитости и фенове отговориха с окуражаващи и вълнуващи послания. Крамър сподели снимка, на която седи в басейна за водно кръщение в отделна публикация. Тя сподели своя опит, казвайки, че вече „няма да ходи сама“.
 
„Хубавото е, че… никога не съм била сама. Бог винаги е бил до мен… Просто не мислех, че заслужавам спасението. Ако съм честна, трябва да призная, че не знаех как да се доверя на Христос или дали изобщо мога да Му се доверя“, казва тя. „Трудно ми беше да повярвам или да се успокоя, да гледам на Бога като на „мой баща“ предвид моето минало. Не мислех, че Бог винаги ще остане до мен. Че няма да ме нарани. Така че години наред отблъсквах Бога.”
 
Крамър споделя още, че нещо се е променило през изминалата година, когато тя се е сблъскала с ужасни проблеми и трудности. Сред болката тя осъзнава, че не е сама и че Бог винаги е бил до нея.
 
„Бог просто ме чакаше да дойда при Него. И сега усещам Неговото присъствие", пише актрисата. „Днес правя вярата си публично достояние и се чувствам наистина хубаво, защото знам, че без значение какво ще се случва по-нататък в моето житейско пътуване, БОГ е до мен и върви заедно с мен.”
 
Джена Крамър публикува и мощно послание, отправено до всеки, който може в момента да преминава през подобна духовна битка: тя напомни на своите почитатели, че Бог върви с тях и насърчи хората да „Го поканят в живота си“.
 
Певицата завърши публикацията си с два стиха от библейската книга Плач на Еремия 3:22-23: „Вярната любов на Господа никога не свършва! Неговите милости никога не престават. Велика е неговата вярност; милостите Му започват отначало всяка сутрин."
 
Молете се за Крамър, за да израства в новото си пътешествие с Бога!
 
CBN News
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg