Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Кърк Камерън с нов филм за осиновяването

Main Pic
Публикувана: 01.02.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1645
Коментари: 0
Филмът, озаглавен Lifemark, бележи събирането на Камерън и братята Кендрик след техния филм от 2008 г., със заглавие Fireproof.
 
Според  ​​Christian Post, Камерън решава да снима предстоящия филм по време на 49-ия Поход за живота в National Mall във Вашингтон, окръг Колумбия, миналия месец.
 
„Надявам се, че ще имате шанс по-късно тази година да видите филма Lifemark, който е базиран на истинска история. Това е история, която е много по-добра от всичко, което някога бихме могли да напишем по измислен сценарий“, каза Камерън, гост-лектор на събитието.
 
„Създателите на Fireproof, Courageous и War Room и аз се обединихме, за да представим този филм, който подчертава стойността и ценността на живота в утробата и красотата на осиновяването, обяснявайки как един живот може да повлияе на толкова много хора“, продължи той.
 
Камерън, който е изпълнителен продуцент на филма и играе ролята на осиновител, сподели с хилядите присъстващи защитници на живота защо защитата на живота и осиновяването означават толкова много за него.
 
„Този ​​въпрос на живота е много личен за мен“, обясни той. „Съпругата ми е осиновено дете. Нейната поява на този свят е зависела от едно лекарско решение.“
 
„Първите ни четири деца също са осиновени и ако жена ми Челси не се беше родила, двете ни естествено родени деца също нямаше да съществуват“, добави той. „Така че моите шест деца и жена ми са тук в резултат на любящи, състрадателни и смели хора като вас, които са тук днес на Похода в подкрепа на живота“.
 
В скорошно интервю за Christian Post Камерън обясни как се е появил новяит филм Lifemark.
 
„Някой ми изпрати кратък документален филм за истинска история, който беше толкова вдъхновяващ и означаваше толкова много за мен лично, че реших да го превърна в игрален филм“, споделя актьорът.
 
„Исках да илюстрирам стойността на всеки живот и целия му потенциал, както и да покажа красотата на осиновяването и да демонстрирам как животът на един човек може силно да повлияе на толкова много други“, добави той.
 
Източник: Christian Posto
Photo: Ecelebritymirror
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg