Четвъртък, 28.03.2024

Вестник Евангелски

Стих на деня""

OnLine
RSS Facebook Twitter

Сладкогласната Джейн (Nightbirde) премина във вечността

Main Pic
Публикувана: 22.02.2022
Автор: Евангелски вестник
Прочетена: 1850
Коментари: 0
Талантливата певица Джейн Маржевски, известна още като Nightbirde, възпитаник на Liberty University удиви съдиите на шоуто "Aмерика търси талант" миналата година с феноменално изпълнение на авторската песен, "It’s OK". Маржевски получи овации от публиката и „златен звънец“ от съдиите. Това автоматично я изведе до полуфиналите, които се предават на живо. Състоянието ѝ обаче се влоши, което ѝ попречи да пее на полуфиналите.
 
Съдия Саймън Коуел нарече гласа ѝ „абсолютно зашеметяващ“. Видео в YouTube с нейното изпълнение събра повече от 40 милиона гледания. Маржевски публикува блог за живота и вярата си на уебсайта си Nightbirde.co.
 
„С най-дълбока болка потвърждаваме, че след четиригодишна битка с рака, Джейн Маржевски, известна на много от вас като Nightbirde, почина на 19 февруари 2022 г.“, се казва в изявление на семейството ѝ. „... Тези, които я познаваха, се наслаждаваха на нейната колоритна личност и чувство за хумор. Тя имаше остроумна шега за всеки повод – дори ако шегата беше за нея. Нейното трайно наследство ще бъде дарът на надеждата, който тя даде на толкова много чрез своята музика и силата, която намираше във връзката си с Исус Христос. Благодарим на всички за техните послания на любов и подкрепа.”
 
Джейн пя преди Тори Кели на концерта ѝ през 2019 г. Месеци по-късно ѝ беше поставена диагноза рак с 2 процента шанс да живее. С широка усмивка тя каза на съдиите от AGT миналата година: „Два процента не са нула процента. Два процента са нещо. И бих искал хората да знаят колко невероятно е това."
 
„Не можеш да чакаш, докато животът вече не е труден, преди да решиш да бъдеш щастлив“, каза тя с усмивка.
 
Семейството на Джейн има нужда от нашите молитви, за да преодолее тежката загуба.
 
Свидетелството на Джейн можете да си припомните тук. Тя беше само на 31 години, но до последния си миг живееше с надежда и вяра в Христос, въпреки болката и страданието.
 
Christian Headlines
 
 
 
Сподели:
Email Print
Няма коментари :(
най-ново най-четени коментирани

В момента:

Следва:

Слушай на живо
Studio865 865tv Radio865 Християнството predstoi.bg